Akuttandläkare i Eskilstuna - Just White Dental Care AB
Ihållande tandvärk? Skadad/utslagen tand? Tappad fyllning? Kontakta oss i Eskilstuna för ✅Akuttandläkare / ✅Akuta tandvård!
Tandläkare,Eskilstuna,Tandvård,Tandhygien,Tandborrning,Tandlagning,Bettskena,Tandprotes,Tandprotetik,Käke,Tandhals,Tänder,Tandkött,Tandköttsinflammation,Tandköttsinfektion,George,Ishaq
15781
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15781,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-page elementor-page-15781
 

Akuttandläkare i Eskilstuna

Akut tandvård

När ska man söka akut tandvårdsbehandling?
  • Vid ihållande tandvärk
  • När du har skadat en tand
  • När du slagit ut en (hel) tand
  • Om du har tappat en fyllning från redan lagad tand
  • Vid svullnad av tandköttet runt en tand
Om du har något av ovanstående besvär har du förmodligen behov av akut hjälp med dina tänder.

Tandvärk

Att ha ont i tänderna eller få en ihållande tandvärk är plågsamt. Akut tandvärk går inte över utan det kräver oftast någon form av behandling. Akut tandvärk kan ha många orsaker men det är viktigt att söka hjälp akut och få rätt behandling.

Utslagen tand eller avslagen tand

Om du råkar ut för en olycka och slår ut en tand behöver du också söka akut hjälp hos din tandläkare. Vid snabb hjälp kan tanden gå att rädda! Ett tips för att bevara den utslagna tanden är att förvara den i munnen tills du kommer till tandläkaren. Om tanden, när du slog ut den, blev smutsig så skölj av den med vatten innan du stoppar in den i munnen. Samma sak om du slår av en liten bit av en tand så kan du förvara den i munnen tills du kommer till tandläkaren. Ett annat alternativ är att förvara tanden i ett glas mjölk. Det finns en stor chans att tandläkaren kan laga din tand med den avslagna biten. Om du slår ut en tand eller om du till exempel får ett hårt slag mot en tand – sök vård direkt. Chanserna för att rädda din tand ökar markant om du kommer under snabb behandling.

Om du tappar en fyllning

Gamla lagningar kan ibland lossna, detta kräver oftast inte akuta åtgärder men boka tid hos din tandläkare för ny lagning. Under väntetiden, var noga med att hålla rent eftersom det lättare kan bildas mer karies i en redan trasig tand. Ring oss för bästa akuttandvården!

Bästa akuttandvården i Eskilstuna – vi tar emot dig akut

Kontakta oss och få den bästa akuttandvården tillgänglig i Eskilstuna. Vid akuta besvär – ring till oss och få tid samma dag. Välkommen!