Tandblekning i Eskilstuna - Just White Dental Care AB
Funderar du på att göra en ✅tandblekning? En ✅tandblekning är ett väldigt bra sätt att snabbt och enkelt få vita, fräscha tänder. Kontakta oss i Eskilstuna!
Tandläkare,Eskilstuna,Tandvård,Tandhygien,Tandborrning,Tandlagning,Bettskena,Tandprotes,Tandprotetik,Käke,Tandhals,Tänder,Tandkött,Tandköttsinflammation,Tandköttsinfektion,George,Ishaq
15772
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15772,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-page elementor-page-15772
 

Tandblekning i Eskilstuna

Tandblekning

Funderar du på att göra en tandblekning? En tandblekning är ett väldigt bra sätt att snabbt och enkelt få vita, fräscha tänder. Innan du gör en tandblekning är det dock en del saker som kan vara bra att veta om. Idag finns det många olika hemmakit som du kan använda dig av för att bleka dina tänder hemma, men i de allra flesta fall så får du inget bra resultat. Orsaken till detta är för att mängden väteperoxid som finns i hemmakit endast får ligga på 0,1 %. Hos en tandläkare får mängden väteperoxid uppnå 6 % som mest, vilket är en väldigt stor skillnad. En tandblekning blir som bäst när den får utföras av seriösa och professionella tandläkare.  

Hur går det till?

Tandblekningar kan gå till på många olika sätt, men hos oss arbetar vi med skenor och gelé. Processen går till som så att du besöker oss och tillsammans så hjälper vi dig att skapa en skena som formas efter just dina tänder. Den här skenan får du sedan med dig hem, tillsammans med en gelé som du ska använda. Gelén placeras i skenan som du sedan fäster över dina tänder. Hur ofta och hur länge som du ska använda skenan kommer vi överens om tillsammans.  

Vem bör inte bleka tänderna?

Det finns vissa tillfällen då du inte bör bleka dina tänder. Om du t.ex. har hål i tänderna, har tandsten eller om du har väldigt känsligt tandkött så behöver du först se till att åtgärda detta. Innan en tandblekning hos en tandläkare får du först genomgå en undersökning för att säkerställa att dina tänder är friska. Om det finns kariesangrepp eller tandsten så behöver detta först fixas till. Är du sugen på att bleka dina tänder? Hör av dig till oss så hjälper vi dig till ett vitare leende!  

Ta hjälp av en tandblekning och få ett vitare leende!

Tandblekning hos en professionell tandläkare är ett skonsamt sätt för dig att få vitare tänder. Här kan du läsa mer om behandlingen och hur det fungerar!